MediaCreeper

Tom Cruise och scientologerna

Visste Ni att scientologerna har en särskild avdelning för att rekrytera kändisar?

Tom Cruise, John Travolta och andra behöver inte gå den dyra och mödosamma vägen till OT nivåerna (Operating Thetan) utan kan softa på Scientology Celebrity Center.

Tom Cruise är utan tvekan en mycket lyckad rekrytering. Så här säger han på en intern Scientologvideo som läckte ut och hamnade på Youtube.

Kommentarer
Postat av: s

För narcissistiska/osäkra kändisar med bekräftelsebehov är det en dröm att vara scientolog, man smörar som sjutton för dem så länge de är duktiga och gör reklam så fort tillfälle bjuds. Tompan är bästis med den kallhamrade ledaren för rörelsen. (I mitt mörka förflutna finns ett medlemskap i scientologerna, vilket sannerligen inte bidrog till ett lyckligare liv.)

2008-10-22 @ 13:39:23
URL: http://ord2.blogspot.com
Postat av: Henrik Sundholm

Synd att Will Smith gått och blivit scientolog nu.Som den bästa skådisen av dessa scientologer, håller jag dock Giovanni Ribisi.

2008-10-22 @ 16:14:17
URL: http://www.equil.net/
Postat av: Henrik Sundholm

Förresten är parodin rätt rolig: http://www.youtube.com/watch?v=UpoWoZnm4Bw

2008-10-22 @ 16:17:16
URL: http://www.equil.net/
Postat av: Petter

Ja vad säger man....Bifogar en länk där den ödmjuke Cruise ("You don´t know the history of psychiatry-I do", "There´s no such thing as a chemical unbalance....") lägger ut texten om psykiatri/psykofarmaka.http://www.youtube.com/watch?v=HwAaHbmF5S4Källkritik någon?

/P.

2008-10-25 @ 03:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se